Icon Comandă de minim 149 de lei, din CONTUL TĂU și primești CADOU un Sampon Bandido Argan 350 ml Icon
Icon Comanda produse in valoare de minim 400 de lei si primesti CADOU 1 x Y.S. Park 339 pieptan termorezistent 18 cm Icon

12 Produse găsite

Sortare după

KIT Try our Style

265.00 lei

Beneficiază de discount la kitul nostru de styling care include patru dintre cele mai apreciate produse, esențiale pentru a crea un look modern!

Spray pentru par Osmo Matt Salt Spray 250 ml

60.00 lei

Spray-ul pentru par Osmo Matt Salt Spray este un produs de styling profesional, pe baza de apa de mare, ce ofera parului textura, volum si un aspect mat.

Lotiune tonica pentru par Osmo Grooming Tonic 300 ml

55.00 lei

Lotiunea tonica pentru par Osmo Grooming Tonic este un produs profesional de styling, conceput pentru a stimula și reîmprospăta scalpul fără a îngreuna părul.

Ceara pentru par Osmo Matte Clay Extreme 100 ml

65.00 lei

Ceara pentru par Osmo Matte Clay Extreme este un produs de styling profesional cu putere mare de fixare si apect mat, ideal pentru tunsorile texturate.

Ceara pentru par Osmo Fibre Sculpt 100ml

65.00 lei

Ceara pentru par Osmo Fibre Sculpt este un produs de styling profesional , cremos, pe baza de apa cu o putere mare de fixare ce ofera parului un aspect mat si un parfum proaspat.

Ceara pentru par Osmo Elite Pomade 100 ml

65.00 lei

Ceara pentru par Osmo Elite Pomade este un produs profesional de styling, cu putere mare de fixare ce ofera un luciu intens si un parfum proaspat ce se mentine pe toata durata zilei.

Ceara pentru par Osmo Clay Wax 100 ml

65.00 lei

Ceara pentru par Osmo Clay Wax  este un produs de styling profesional cu putere mare de fixare ce ofera parului un aspect mat.

Ceara pentru par Osmo Corruptor 100 ml

65.00 lei

Ceara pentru par Osmo Corruptor  este un produs de styling profesional cu putere medie de fixare oferind parului un aspect mat.

Ceara pentru par Osmo Aqua Wax Hard 100ml

65.00 lei

Ceara pentru par Osmo Aqua Wax Hard este un produs de styling profesional, cu putere mare de fixare ce ofera un luciu intens si un parfum proaspat.

Ceara pentru par Osmo Pomade Hold 100 ml

65.00 lei

Ceara pentru par Osmo Pomade Hold este un produs de styling profesional, cu putere mare de fixare, ce ofera parului un luciu intens si un parfum proaspat ce se mentine pe toata durata zilei.

Gel pentru ras Osmo Aloe Vera Shave Spray 250 ml

55.00 lei

Gelul pentru ras Osmo Aloe Vera Shave Spray este un produs profesional pentru barbierit, fiind un ajutor de nadejde pentru un barbierit precis. Datorita formulei sale hidratante si a parfumului mentolat, ofera o senzatie de prospetime intensa tenului.

Gel pentru par Osmo Resin Extreme Glue 150ml

60.00 lei

Gelul pentru par Osmo Resin Extreme Glue este un produs de styling profesional, cu o putere mare de fixare ce ofera parului un aspect natural si un parfum proaspat.

Derulați în Sus
  • Meniu
  • Categorii
Închide
Acasă
Filtre