Icon Comanda produse in valoare de minim 400 de lei si primesti CADOU 1 x Y.S. Park 339 pieptan termorezistent 18 cm Icon

8 Produse găsite

Sortare după

Balsam pentru barba Lavish Hair Care Feeler 100 ml

65.00 lei

Balsamul pentru barba Lavish Hair Care Feeler este un produs profesional de ingrijire a barbii, ce ajuta la inmuierea parului aspru si diminuarea mancarimii produse de firele noi crescute.

Balsam pentru barba Lavish Hair Care Sturdy 100 ml

70.00 lei

Balsamul pentru barba Lavish Hair Care Sturdy este un produs profesional de ingrijire a barbii, cu putere de fixare mare spre medie,  ce ajuta firele raslete sa ramana aranjate in forma dorita pe toata durata zilei .

Balsam solid pentru barba Lavish Hair Care 30 ml

45.00 lei

Balsamul solid pentru barba Lavish Hair Care  este un produs profesional pentru ingrijirea barbii, ce ofera hidratare si ajuta firele raslete sa ramana aranjate in forma dorita pe toata durata zilei .

Balsam pentru barba Reuzel Wood & Spice 35 g

65.00 lei

Balsam pentru barba Reuzel Wood & Spice este produsul ideal pentru a avea grija de barba ta: hraneste, hidrateaza,  diminueaza mancarimea provocata de cresterea firelor noi, stilizeaza si parfumeaza chiar si cele mai dificile barbi.

Balsam pentru barba Reuzel Beard Balm 35 g

65.00 lei

Balsamul pentru barba Reuzel Beard Balm este produsul ideal pentru a avea grija de barba ta: hraneste, hidrateaza,  diminueaza mancarimea provocata de cresterea firelor noi, stilizeaza si parfumeaza chiar si cele mai dificile barbi.

Spuma pentru barba Reuzel Beard Foam 70 ml

65.00 lei

Spuma pentru barba Reuzel Beard Foam se absoarbe rapid, parfumeaza si aranjeaza firele de par, lasand barba bine ingrijita cu un aspect foarte natural.

Spuma pentru barba Reuzel Wood & Spice Beard Foam 70 ml

65.00 lei

Spuma pentru barba Reuzel Wood & Spice Beard Foam se absoarbe rapid, parfumeaza si aranjeaza firele de par, lasand barba bine ingrijita si cu un aspect foarte natural.

Balsamul pentru barba Barber Mind Bebop 50 ml

55.00 lei

Balsamul pentru barba Barber Mind Bebop este produsul ideal pentru a avea grija de barba ta. Este creat dintr-o serie de uleiuri esentiale ce au fost alese cu grija pentru a genera cele mai bune rezultate.

Derulați în Sus
  • Meniu
  • Categorii
Închide
Acasă
Filtre