Icon Comandă de minim 149 de lei, din CONTUL TĂU și primești CADOU un Sampon Bandido Argan 350 ml Icon
Icon Comanda produse in valoare de minim 400 de lei si primesti CADOU 1 x Y.S. Park 339 pieptan termorezistent 18 cm Icon

1 – 12 produse din 42 produse

Sortare după

Ceara pentru par Reuzel Severed Head Clay Pomade

79.00 lei

Ceara pentru par Reuzel Severed Head Clay Pomade este un produs profesional de styling, pe baza de apa, cu putere de sustinere mare ce ofera parului un aspect mat, textura naturala si un parfum proaspat.

Reuzel Extreme Hold Matte Pomade

79.00 lei180.00 lei

Reuzel Extreme Hold Matte Pomade este un produs de styling profesional cu putere de sustinere mare, ofera un aspect mat si un parfum proaspat.

Reuzel Clay Matte Pomade

79.00 lei180.00 lei

Reuzel Clay Matte Pomade este un produs de styling profesional cu putere de sustinere medie, ofera un aspect mat si un parfum proaspat ce se mentine pe toata durata zilei.

Reuzel Fiber Pomade

79.00 lei180.00 lei

Reuzel Fiber Pomade este un produs de styling profesional cu putere de sustinere medie, ofera un aspect natura parului si un parfum proaspat ce se mentine pe toata durata zilei.

Ceara pentru par Reuzel Concrete Hold Matte

79.00 lei180.00 lei

Ceara pentru par Reuzel Concrete Hold Matte este un produs profesional de styling, pe baza de apa, cu putere de sustinere mare ce ofera un aspect natural si un parfum proaspat.

Ceara pentru par Reuzel Surf Cream 95 g

79.00 lei

Ceara pentru par Reuzel Surf Cream este un produs profesional de styling, pe baza de apa, cu putere de sustinere medie ce ofera un aspect mat parului.

Reuzel Blue Strong Hold Pomade

79.00 lei180.00 lei

Reuzel Blue Strong Hold Pomade este un produs de styling profesional cu putere mare de sustinere, ofera un aspect lucios si un parfum proaspat.

Reuzel Red High Sheen Pomade

79.00 lei180.00 lei

Reuzel Red High Sheen Pomade este un produs de styling profesional cu putere de sustinere medie ce ofera un aspect lucios si un parfum proaspat ce se mentine pe toata durata zilei.

Reuzel Green Grease Heavy Hold Pomade

79.00 lei180.00 lei

Reuzel Green Grease Heavy Hold Pomade este un produs de styling profesional cu putere medie de sustinere, ofera un aspect lucios si un parfum proaspat.

Reuzel Pink Grease Heavy Hold Pomade

79.00 lei180.00 lei

Reuzel Pink Grease Heavy Hold Pomade este un produs de styling profesional cu putere mare de sustinere mare, ofera un aspect lucios si un parfum proaspat.

Ceara pentru par Reuzel Matte Styling Paste 100 ml

65.00 lei

Ceara pentru par Reuzel Matte Styling Paste este un produs profesional de styling cu o consistenta cremoasa, ce ofera firului de par o fixare medie si un aspect mat.

Crema pentru par Reuzel Grooming Cream 100 ml

65.00 lei

Crema pentru par Reuzel Grooming Cream este atat un produs profesional de styling cat si un tratament pentru par, oferind un grad de fixare mediu si un aspect natural firului de par.

Derulați în Sus
  • Meniu
  • Categorii
Închide
Acasă
Filtre