Icon Comanda produse in valoare de minim 400 de lei si primesti CADOU 1 x Fixativ Barber Tools XXL 750 ml Icon

6 Produse găsite

Sortare după

Gel pentru ras Lavish Hair Care Siberian Breeze 1000 ml

76.50 lei

Gelul pentru ras Lavish Hair Care Siberian Breeze este un produs profesional de barbierit, transparent, ce nu face spuma si se aplica pe fata umeda fara utilizarea unui pamatuf.

Gel pentru ras Bandido Blue 1000 ml

45.00 lei

Gelul pentru ras Bandido Blue este un gel profesional pentru barbierit, transparent, ce nu face spuma si se aplica pe fata umeda fara utilizarea unui pamatuf.

Gel pentru ras Bandido Red 1000 ml

45.00 lei

Gelul pentru ras Bandido Red este un gel profesional pentru barbierit, transparent, ce nu face spuma si se aplica pe fata umeda fara utilizarea unui pamatuf.

Gel pentru ras Bandido Marijuana 500 ml

45.00 lei

Gelul pentru ras Bandido Marijuana este un gel profesional pentru barbierit, transparent, ce nu face spuma si se aplica pe fata umeda fara utilizarea unui pamatuf.

Gel pentru ras Osmo Aloe Vera Shave Spray 250 ml

55.00 lei

Gelul pentru ras Osmo Aloe Vera Shave Spray este un produs profesional pentru barbierit, fiind un ajutor de nadejde pentru un barbierit precis. Datorita formulei sale hidratante si a parfumului mentolat, ofera o senzatie de prospetime intensa tenului.

Gel pentru ras Barber Mind Father Pre Shave Gel 100 ml

49.00 lei

Gelul pentru ras Barber Mind Father Pre Shave Gel este un produs profesional, cu rol de a inmuia firul de par, facilitand astfel alunecarea lamei.

Derulați în Sus
  • Meniu
  • Categorii
Închide
Acasă
Filtre