Icon Comandă de minim 149 de lei, din CONTUL TĂU și primești CADOU un Sampon Bandido Argan 350 ml Icon
Icon Comanda produse in valoare de minim 400 de lei si primesti CADOU 1 x Y.S. Park 339 pieptan termorezistent 18 cm Icon

6 Produse găsite

Sortare după

Ulei pentru barba Lavish Hair Care Brawler’s Beard Oil 30 ml

54.00 lei

Uleiul pentru barba Lavish Hair Care Brawler’s Beard Oil inmoaie si protejeaza barba, oferind senzatie de prospetime si aroma de cannabis.

Ulei pentru barba Lavish Hair Care Brawler’s Beard Oil Sandalwood 30 ml

54.00 lei

Uleiul pentru barba Lavish Hair Care Brawler’s Beard Oil Sandalwood inmoaie si protejeaza barba, oferind senzatie de prospetime si aroma de lemn de santal.

Ulei pentru barba Reuzel Beard Serum 50 ml

95.00 lei

Uleiul pentru barba Reuzel Beard Serum este un produs profesional de ingrijire a barbii, cu ajutorul caruia va puteti bucura de o barba sanatoasa, cu un aspect natural non-uleios.

Ulei pentru barba Bandido Beard Oil 40 ml

95.00 lei

Uleiul pentru barba Bandido Beard Oil este un produs profesional pentru ingrijirea barbii, ce hidrateaza in profunzime, inmoaie firul de par si ofera un aspect sanatos barbii.

Ulei pentru barba Layrite Concentrated Beard Oil 59 ml

125.00 lei

Uleiul pentru barba Layrite Concentrated Beard Oil este un produs profesional, cu o consistenta mai groasa ce face mai usoara hidratarea barbii dar si a pielii.

Ulei pentru barba Barber Mind BeBop Beard Oil 50 ml

79.00 lei

Uleiul pentru barba Barber Mind BeBop Beard Oil  este un produs profesional, ce ofera barbii hidratare si stralucire, lasand firele de par moi si netede.

Derulați în Sus
  • Meniu
  • Categorii
Închide
Acasă
Filtre