Icon Comanda produse in valoare de minim 400 de lei si primesti CADOU 1 x Y.S. Park 339 pieptan termorezistent 18 cm Icon

1 – 12 produse din 17 produse

Sortare după

After shave Lavish Hair Care Odysseus 290 ml

60.00 lei

After shave-ul Lavish Hair Care Odysseus este un produs profesional de ingrijire a barbii,cu parfum intens Bay Rum, ce se poate folosi dupa barbierit.

Aftershave Reuzel 100 ml

50.00 lei

Aftershave Reuzel cu parfum intens, aplicat imediat dupa barbierit inmoaie si „sigileaza” pielea oferind o senzatie intensa de prospetime.

Aftershave Reuzel Wood & Spice 100 ml

50.00 lei

Aftershave Reuzel Wood & Spice cu parfum intens, aplicat imediat dupa barbierit inmoaie si „sigileaza” pielea oferind o senzatie intensa de prospetime.

Aftershave Cologne Bandido Sicilia

30.00 lei42.00 lei

Aftershave-ul Cologne Bandido Sicilia  este un produs profesional, special conceput pentru a calma si restabilii echilibrul tenului dupa barbierit oferind o senzatie intensa de prospetime si un parfum masculin.

Aftershave Cologne Bandido Sydney

30.00 lei42.00 lei

Aftershave-ul Cologne Bandido Sydney este un produs profesional, special conceput pentru a calma, hidrata si restabilii echilibrul tenului dupa barbierit.

Aftershave Cologne Bandido Berlin

30.00 lei42.00 lei

Aftershave-ul Cologne Bandido Berlin este un produs profesional ce a fost conceput pentru a calma si restabilii echilibrul tenului dupa barbierit.

Aftershave Cologne Bandido Lemon

30.00 lei42.00 lei

Aftershave-ul Cologne Bandido Lemon este un produs profesional, special conceput pentru a calma si restabilii echilibrul tenului dupa barbierit. si un parfum fresh de citronella.

Colonie Bandido Classic 400 ml

60.00 lei

Colonia Bandido Classic a fost conceputa ca o apa de parfum lejera, ce ofera o nota masculina de lunga durata. Produsul poate fi folosit si ca after shave.

Colonie Bandido Deluxe 400 ml

60.00 lei

Colonia Bandido Deluxe a fost conceputa ca o apa de parfum lejera, ce ofera o nota masculina de lunga durata. Produsul poate fi folosit si ca after shave.

Colonie Bandido Moscow 400 ml

60.00 lei

Colonia Bandido Moscow a fost conceputa ca o apa de parfum lejera, ce ofera o nota lemnoasa, masculina de lunga durata. Produsul poate fi folosit si ca after shave.

Colonie Bandido Las Vegas 400 ml

60.00 lei

Colonia Bandido Las Vegas a fost conceputa ca o apa de parfum lejera, ce ofera o nota masculina de lunga durata. Produsul poate fi folosit si ca after shave.

Colonie Bandido Amsterdam 400 ml

60.00 lei

Colonia Bandido Amsterdam a fost conceputa ca o apa de parfum lejera, ce ofera o nota masculina de lunga durata. Produsul poate fi folosit si ca after shave.

Derulați în Sus
  • Meniu
  • Categorii
Închide
Acasă
Filtre