Icon Comanda produse in valoare de minim 400 de lei si primesti CADOU 1 x Fixativ Barber Tools XXL 750 ml Icon

12 Produse găsite

Sortare după

Spray pentru volum Lavish Hair Care Grooming Tonic 300 ml

54.00 lei

Spray pentru volum Lavish Hair Care Grooming Tonic este un produs profesional de styling ce ofera textura si volum parului.

Spray pentru volum Lavish Hair Care Ocean Mist Sea Salt 300 ml

63.00 lei

Spray pentru volum Lavish Hair Care Ocean Mist Sea Salty  este un produs profesional de styling pe baza de apa de mare, ce ofera parului textura, volum si un aspect mat.

Spray Grooming Tonic Reuzel 350 ml

90.00 lei

Spray Grooming Tonic Reuzel este un produs de prestyling ce ofera volum maxim si rigiditate parului lasandu-l pregatit pt aplicarea pomade.

Grooming Tonic Reuzel

85.00 lei100.00 lei

Grooming Tonic Reuzel este un produs de prestyling ce ofera volum maxim si rigiditate parului, lasandu-l pregatit pentru aplicarea pomadei.

Reuzel Surf Tonic 355ml

90.00 lei

Reuzel Surf Spray este un produs profesional de prestyling ce ofera parului textura si volum, o fixare redusa si un aspect mat.

Reuzel Clay Spray 355ml

90.00 lei

Reuzel Clay Spray este un produs profesional de styling ce ofera textura si volum parului, oferind un aspect mat si o putere de fixare usoara.

Spray pentru volum Slick Gorilla Sea Salt Spray 250 ml

85.00 lei

Spray-ul pentru volum Slick Gorilla Sea Salt Spray este un produs de styling profesional, pe baza de apa de mare, ce ofera parului textura, volum si aspect mat.

Spray pentru par Osmo Matt Salt Spray 250 ml

60.00 lei

Spray-ul pentru par Osmo Matt Salt Spray este un produs de styling profesional, pe baza de apa de mare, ce ofera parului textura, volum si un aspect mat.

Lotiune tonica pentru par Osmo Grooming Tonic 300 ml

55.00 lei

Lotiunea tonica pentru par Osmo Grooming Tonic este un produs profesional de styling, conceput pentru a stimula și reîmprospăta scalpul fără a îngreuna părul.

Spray pentru par Bandido Grooming Tonic 250 ml

40.00 lei

Spray-ul pentru par Bandido Grooming Tonic este un produs profesional de styling, ce ofera volum parului, protectie termica si o aderenta mai buna produselor de styling.

Bandido Sea Salt Spray 250 ml

40.00 lei

Bandido Sea Salt Spray este un produs profesional de styling, pe baza de apa de mare, ce ofera parului textura, volum si aspect mat.

Grooming par Ocean Hair Grooming

78.00 lei

Grooming de par pentru stilizat, cu rol de tratament de regenerare OCEAN HAIR GROOMING.

Derulați în Sus
  • Meniu
  • Categorii
Închide
Acasă
Filtre