Icon Comandă de minim 149 de lei, din CONTUL TĂU și primești CADOU un Sampon Bandido Argan 350 ml Icon
Icon Comanda produse in valoare de minim 400 de lei si primesti CADOU 1 x Y.S. Park 339 pieptan termorezistent 18 cm Icon

1 – 12 produse din 15 produse

Sortare după

Pelerina pentru tuns Bandido Star Barber 1

60.00 lei

Pelerina pentru tuns Bandido Star Barber 1 este confectionata 100% din poliester, ce nu permite trecerea firelor de par sau a produselor prin tesatura oferind maxima durabilitate si eficienta.

Pelerina pentru tuns Bandido Star Barber 2

60.00 lei

Pelerina pentru tuns Bandido Star Barber 2 este confectionata 100% din poliester, ce nu permite trecerea firelor de par sau a produselor prin tesatura oferind maxima durabilitate si eficienta.

Pelerina pentru tuns Bandido Star Barber 3

60.00 lei

Pelerina pentru tuns Bandido Star Barber 3 este confectionata 100% din poliester, ce nu permite trecerea firelor de par sau a produselor prin tesatura oferind maxima durabilitate si eficienta.

Sort frizerie Bandido Negru

185.00 lei

Sortul pentru frizerie Bandido este  fabricat dintr-o combinatie de imitatie din piele si bumbac, esential si specific frizeriilor autentice, fiind dotat cu multiple buzunare pentru ustensile.

Sort frizerie Bandido Verde

185.00 lei

Sortul pentru frizerie Bandido este  fabricat dintr-o combinatie de imitatie din piele si bumbac, esential si specific frizeriilor autentice, fiind dotat cu multiple buzunare pentru ustensile.

Denman sort pentru frizerie/coafor DSW3

98.00 lei

Denman Polyester Apron

Sort ustensile pentru frizerie/coafor, conceput in asa fel incat sa reziste.

Denman Tool Skirt DSW4

112.00 lei

Denman Tool Skirt DSW4

Sort de ustensile pentru frizerie/coafor.

Pudra de talc Bandido 260 gr.

55.00 lei

Pudra de talc Bandido este un produs sub forma unei pulberi usoare, ce are ca principal rol absorbita excesului de umiditate de la nivelul pielii, calmand rapid si prevenind aparitia iritatiilor. Ideala pentru a putea obtine o tunsoare perfecta.

Y.S. Park pulverizator 250 ml

65.00 lei

Pulverizatorul  Y.S.Park este un produs profesional, folosit in frizerii sau in saloanele de infrumusetare. Datorita formei sale ergonomice ajuta utilizatorul sa il manuiasca foarte usor si rapid. Bila metalica aflata la varful furtunului interior ajuta la utilizarea pulverizatorului din orice unghi si oricat de putin lichid este in interior.

Pulverizator barber Bandido 500 ml

25.00 lei

Pulverizator profesional 500 ml pentru pulverizarea apei in par, fabricat din plastic, utilizat in coafor și frizerie.

Y.S. Park clipsuri metalice pentru par Shark Clip Set 2 buc.

45.00 lei

Setul de clipsuri metalice pentru par Y.S. Park Shark Clip sunt produse profesionale, ideale pentru prinderea suvitelor de par in momentul tunsului sau coafarii parului.

Y.S. Park Clip M clipsuri metalice pentru par Set 10 buc.

90.00 lei

Set 10 clipsuri metalice pentru par YS Clip M, ideale pentru prinderea suvitelor de par in momentul tunsului sau coafarii parului, diverse culori.

Derulați în Sus
  • Meniu
  • Categorii
Închide
Acasă
Filtre