Icon Comandă de minim 149 de lei, din CONTUL TĂU și primești CADOU un Sampon Bandido Argan 350 ml Icon
Icon Comanda produse in valoare de minim 400 de lei si primesti CADOU 1 x Y.S. Park 339 pieptan termorezistent 18 cm Icon

1 – 12 produse din 51 produse

Sortare după

Perie Denman LGE Styling Brush Matt Black D4N

85.00 lei

Peria Denman LGE Styling Brush Matt Black D4N este un produs profesional, ce imbina 9 randuri de peri din nailon fiind considerata de specialisti cea mai faimoasa perie de styling din lume.

Perie Denman Medium Styling Brush D3

75.00 lei

Peria Denman Medium Styling Brush D3 a fost special creata pentru descurcarea si definirea buclelor pe parul umed.

Perie Denman Medium Styling Brush Matt Black D3N

75.00 lei

Peria Denman Medium Styling Brush Matt Black D3N este un produs profesional, ce imbina 7 randuri de peri din nailon fiind considerata de specialisti cea mai faimoasa perie de styling din lume.

Perie Denman Monsieur Brush D3M

75.00 lei

Perie Denman Monsieur Brush D3M este un produs profesional, ce imbina 7 randuri de peri din nailon fiind considerata de specialisti cea mai faimoasa perie de styling din lume.

 

 

Perie Denman Large Styling Brush D4

85.00 lei

Peria Denman Large Styling Brush D4 este un produs profesional, ce imbina 9 randuri de peri din nailon, fiind considerata de specialisti cea mai faimoasa perie de styling din lume.

Perie Denman Professional Brush Black D4 PROF

85.00 lei

Peria Denman Professional Brush Black D4 Prof este un produs profesional, ce imbina 9 randuri de peri din nailon fiind considerata de specialisti cea mai faimoasa perie de styling din lume.

Perie Denman Brush Matt Handle D143

55.00 lei

Peria Denman Brush Matt Handle D143 este un produs profesional, ce imbina 5 randuri de peri din nailon, fiind considerata de specialisti cea mai faimoasa perie de styling din lume.

Perie Denman Wood Brush D14W

76.00 lei

Peria Denman Wood Brush D14W este un produs profesional, ce imbina 5 randuri de peri din nailon fiind considerata de specialisti cea mai faimoasa perie de styling din lume.

Perie Denman Professional D200T

55.00 lei

Peria Denman D200T este un produs profesional, dotata cu un sistem de ventilatie perfect pentru uscarea rapida si usoara.

Perie rotunda Denman D73

65.00 lei

Peria profesionala rotunda Denman D73 este un produs profesional, conceputa special pentru utilizarea pe parul scurt sau mediu.

Set 4 perii pentru coafat Denman Head Hugger termoceramice rotunde

320.00 lei

Periile pentru coafat Denman Head Hugger termoceramice sunt produse profesionale, ideale pentru coafarea, uscarea si volumul parului.

Perie pentru coafat Denman Head Hugger termoceramica rotunda

80.00 lei95.00 lei

Peria pentru coafat Denman Head Hugger este un produs profesional, ideala pentru coafarea, uscarea si volumul parului.

Derulați în Sus
  • Meniu
  • Categorii
Închide
Acasă
Filtre