Icon Comandă de minim 149 de lei, din CONTUL TĂU și primești CADOU un Sampon Bandido Argan 350 ml Icon
Icon Comanda produse in valoare de minim 400 de lei si primesti CADOU 1 x Y.S. Park 339 pieptan termorezistent 18 cm Icon

Termeni și condiții Profesionisti

Introducere

Într-o lume modernă și plină de dinamism, BARBER TOOLS se apleacă cu eleganță și rafinament asupra nevoilor partenerilor de business de Profesionist (hairstylist, frizer, barber shop, revanzator din domeniul barbering-ului si hairstyling-ului) și plasarea comenzilor pe www.barbertools.ro, colaboratorii noștri acceptă termenii și condițiile descrise în continuare.

Validarea Contului de Profesionist

Pentru validarea contului de Profesionist este esențial să ne furnizați dovada specifică a activității dvs. Acest lucru se poate face prin încărcarea în platforma www.barbertools.ro, folosind formularul de înregistrare în secțiunea dedicată Profesioniștilor, a CUI-ului societății care are ca obiectiv principal servicii de înfrumusețare, sau a unei diplome de hairstylist. Odată furnizate aceste informații, contul dvs. va fi validat de către echipa BARBER TOOLS într-un interval de maximum 2 zile lucrătoare.

Oferte și Promoții adresate Profesioniștilor

Valorizăm și apreciem parteneriatele de lungă durată, oferind astfel beneficii exclusive partenerilor noștri Profesioniști:

  1. Discount la prima comandă plasată dupa crearea contului de Profesionist: Oferim discount la prima comandă efectuată după crearea contului în secțiunea dedicată Profesioniștilor pe www.barbertools.ro. Dacă alegeți să achiziționați fixativul Barber Tools, acest discount se cumulează cu prețul special pentru fixativ atunci când comandați mai mult de 12 bucăți.
  2. Kitul Try Our Style: Ofertă specială adresată exclusiv partenerilor noștri care si-au creat cont  în platforma www.barbertools.ro, constând într-un pachet de 4 produse la un preț avantajos. Acest preț este special și distinct de cel adresat persoanelor fizice care nu au un cont de Profesionist în platform noastră. Beneficiați de acest preț și de discount la prima comandă, aceste oferte cumulându-se.
  3. Reduceri în funcție de valoarea comenzii oferite exclusiv partenerilor care au un cont de Profesionist:

• Pentru comenzi cuprinse între 1100 și 2299 lei, beneficiați de o reducere de 100 lei.
• Pentru comenzi cuprinse între 2300 și 3499 lei, beneficiați de o reducere de 300 lei.
• Pentru comenzi de 3500 lei sau mai mult, beneficiați de o reducere de 500 lei.

Prețurile (valorile pragurilor de discount) includ TVA.Vă reamintim că această politică comercială nu se aplică la articolele de mobilier, cum ar fi scaunele și scafele.

4. Promoție Fixativ Barber Tools adresată exclusiv partenerilor care au un cont de Profesionist: Optați pentru fixativul Barber Tools la un preț de 45 lei/buc pentru comenzi de 1-11 bucăți sau un preț special de 40 lei/buc pentru 12 bucăți sau mai multe. Această promoție nu se cumulează cu alte oferte promoționale, exceptând discountul acordat la prima comandă dupa crearea contului de Profesionist. Pentru comenzile care depășesc valoarea de 1100 lei, această ofertă promoțională nu mai este valabilă, ci se aplică reducerile in functie de pragurile de discount descrise la punctul 3.

Jurisdicție și Litigii

Valorăm relația cu partenerii noștri și sperăm ca orice neînțelegere să fie rezolvată pe cale amiabilă. În caz contrar, vom soluționa disputele în instanțele judecătorești competente.

Confidențialitate

Confidențialitatea informațiilor este crucială. Garantăm că toate datele furnizate vor fi tratate cu rigoare și respect, conform legislației în vigoare. Pentru orice solicitare, ne puteți contacta la adresa office@barbertools.ro.

Alte Prevederi

  • Imaginile sunt conforme cu realitatea, dar pot exista mici variații de nuanță.
  • Preturile și produsele pot fi modificate fără notificare prealabilă.
  • Produsele personalizate nu pot fi returnate, cu excepția defectelor de fabricație.

Condiții de Garanție

Garanția este acordată conform legislației și recomandărilor BARBER TOOLS. Pentru solicitarea garanției, sunt necesare documentele aferente produsului.

Comunicare

Pentru întrebări, sugestii sau feedback, sunteți întotdeauna bineveniți să ne contactați la adresa office@barbertools.ro.

Ne mândrim cu relațiile pe care le construim și vă mulțumim pentru parteneriat!

Echipa BARBER TOOLS

Derulați în Sus
  • Meniu
  • Categorii
Închide
Acasă