Icon Ești frizer, stilist sau dorești să comercializezi produsele Barber Tools? Creează-ți cont de Profesionist AICI pentru a avea acces exclusiv la oferte! Icon

6 Produse găsite

Sortare după

Covoras anti-oboseala BBT010

550.00 lei

Covorasul anti-oboseala este un produs profesional, fabricat din cauciuc, reduce semnificativ oboseala picioarelor datorita suprafetei moale pe care frizerul calca (dimensiuni aproximative: 155 x 92 cm).

Gulerul de protectie din silicon pentru scafa BBT013

65.00 lei

Gulerul de protectie din silicon pentru scafa BBT013 se potriveste cu majoritatea unitatilor de spalare. Reduce disconfortul creat in zona gatului resimtit de catre clienti in perioadelor indelugate de folosire a unitatii de spalare.

Gulerase de hartie Barber Tools 5 role/set

25.00 lei

Gulerasele de hartie Barber Tools  sunt confectionate din hartie gofrata de cea mai buna calitate si sunt recomandate a fi utilizate de catre frizeri sau hairstylisti in timpul tunsului sau a vopsitului.

Guler de protectie din silicon pentru scafa BBT011

50.00 lei

Gulerul de protectie din silicon pentru scafa BBT011 se potriveste cu majoritatea unitatilor de spalare. Reduce disconfortul creat in zona gatului resimtit de catre clienti in perioadelor indelugate de folosire a unitatii de spalare.

Guler protectie din cauciuc pentru scafa BBT012

75.00 lei

Gulerul de protectie din cauciuc pentru scafa BBT012 se potriveste cu majoritatea unitatilor de spalare. Reduce disconfortul creat in zona gatului resimtit de catre clienti in perioadelor indelugate de folosire a unitatii de spalare.

Gulerul de protectie din cauciuc pentru scafa BBT014

50.00 lei

Gulerul de protectie din cauciuc pentru scafa BBT014 se potriveste cu majoritatea unitatilor de spalare. Reduce disconfortul creat in zona gatului resimtit de catre clienti in perioadelor indelugate de folosire a unitatii de spalare.

Derulați în Sus
  • Meniu
  • Categorii
Închide
Acasă
Filtre