Icon Comandă de minim 149 de lei, din CONTUL TĂU și primești CADOU un Sampon Bandido Argan 350 ml Icon
Icon Comanda produse in valoare de minim 400 de lei si primesti CADOU 1 x Y.S. Park 339 pieptan termorezistent 18 cm Icon

11 Produse găsite

Sortare după

Ceara pentru par Reuzel Concrete Hold Matte

79.00 lei180.00 lei

Ceara pentru par Reuzel Concrete Hold Matte este un produs profesional de styling, pe baza de apa, cu putere de sustinere mare ce ofera un aspect natural si un parfum proaspat.

Ceara pentru par Reuzel Surf Cream 95 g

79.00 lei

Ceara pentru par Reuzel Surf Cream este un produs profesional de styling, pe baza de apa, cu putere de sustinere medie ce ofera un aspect mat parului.

Ceara pentru par Osmo Elite Pomade 100 ml

65.00 lei

Ceara pentru par Osmo Elite Pomade este un produs profesional de styling, cu putere mare de fixare ce ofera un luciu intens si un parfum proaspat ce se mentine pe toata durata zilei.

Ceara pentru par Osmo Aqua Wax Hard 100ml

65.00 lei

Ceara pentru par Osmo Aqua Wax Hard este un produs de styling profesional, cu putere mare de fixare ce ofera un luciu intens si un parfum proaspat.

Ceara pentru par Osmo Pomade Hold 100 ml

65.00 lei

Ceara pentru par Osmo Pomade Hold este un produs de styling profesional, cu putere mare de fixare, ce ofera parului un luciu intens si un parfum proaspat ce se mentine pe toata durata zilei.

Ceara pentru par Slick Gorilla Clay Pomade 70 gr.

85.00 lei

Ceara pentru par Slick Gorilla Clay Pomade este un produs de styling profesional, cremos, pe baza de apa, cu o putere mare de fixare ce ofera parului un aspect natural si un parfum proaspat.

Ceara pentru par cu putere de nuantare neagra Lavish Hair Care 100 ml

65.00 lei

Ceara pentru par cu putere de nuantare neagra Lavish Hair Care este un produs de styling profesional, cremos, pe baza de apa, cu o putere medie de fixare ce ofera parului o nuanta subtila neagra si un parfum proaspat.

Ceara pentru par Bandido Matte Pomade 125 ml

54.00 lei

Ceara pentru par Bandido Matte Pomade este un produs profesional de styling, cu putere medie de sustinere, ce ofera parului un aspect mat si un parfum proaspat ce se mentine pe toata durata zilei.

Ceara pentru par Bandido Deluxe Pomade 125 ml

45.00 lei

Ceara pentru par Bandido Deluxe Pomade este un produs de styling profesional, pe baza de apa, cu o putere mare de fixare ce ofera parului un aspect umed si un parfum proaspat.

Ceara pentru par Barber Mind Iron Clay

85.00 lei

Ceara pentru par Barber Mind Iron Clay este un produs de styling profesional, pe baza de apa ce are o consistenta cremoasa si ofera firului de par o fixare puternica si aspect mat.

Ceara pentru par Barber Mind Ghost 100 ml

30.00 lei

Ceara pentru par Braber Mind Ghost este un produs profesional de styling, pe baza de apa ce are o consistenta cremoasa oferind  firului de par o fixare medie si un aspect mat.

Derulați în Sus
  • Meniu
  • Categorii
Închide
Acasă
Filtre