Icon Comandă de minim 149 de lei, din CONTUL TĂU și primești CADOU un Sampon Bandido Argan 350 ml Icon
Icon Comanda produse in valoare de minim 400 de lei si primesti CADOU 1 x Y.S. Park 339 pieptan termorezistent 18 cm Icon

12 Produse găsite

Sortare după

Reuzel Red High Sheen Pomade

79.00 lei180.00 lei

Reuzel Red High Sheen Pomade este un produs de styling profesional cu putere de sustinere medie ce ofera un aspect lucios si un parfum proaspat ce se mentine pe toata durata zilei.

Reuzel Green Grease Heavy Hold Pomade

79.00 lei180.00 lei

Reuzel Green Grease Heavy Hold Pomade este un produs de styling profesional cu putere medie de sustinere, ofera un aspect lucios si un parfum proaspat.

Ceara pentru par Osmo Elite Pomade 100 ml

65.00 lei

Ceara pentru par Osmo Elite Pomade este un produs profesional de styling, cu putere mare de fixare ce ofera un luciu intens si un parfum proaspat ce se mentine pe toata durata zilei.

Ceara pentru par Osmo Pomade Hold 100 ml

65.00 lei

Ceara pentru par Osmo Pomade Hold este un produs de styling profesional, cu putere mare de fixare, ce ofera parului un luciu intens si un parfum proaspat ce se mentine pe toata durata zilei.

Ceara pentru par Bandido Aqua Wax Extreme Strong 8 125 ml

35.00 lei

Ceara pentru par Bandido Aqua Wax  Extreme Strong 8 este un produs profesional de styling , cu putere mare de sustinere ce ofera parului un aspect natural si un parfum proaspat ce se mentine pe toata durata zilei.

Ceara pentru par Bandido Aqua Wax Strong 7 125 ml

35.00 lei

Ceara pentru par Bandido Aqua Wax Strong 7 este un produs profesional de styling , cu putere mare de sustinere ce ofera parului un aspect natural si un parfum proaspat ce se mentine pe toata durata zilei.

Ceara pentru par Bandido Aqua Wax Medium 6 125 ml

35.00 lei

Ceara pentru par Bandido Aqua Wax Medium 6 este un produs profesional de styling , cu putere medie de sustinere ce ofera parului un aspect natural si un parfum proaspat ce se mentine pe toata durata zilei.

Ceara pentru par Bandido Aqua Wax Medium 5 125 ml

35.00 lei

Ceara pentru par Bandido Aqua Wax Medium 5 este un produs profesional de styling , cu putere medie de sustinere ce ofera parului un aspect natural si un parfum proaspat ce se mentine pe toata durata zilei.

Ceara pentru par Bandido Aqua Wax Light 4 125 ml

35.00 lei

Ceara pentru par Bandido Aqua Wax Light 4 este un produs profesional de styling , cu putere mica de sustinere ce ofera parului un aspect natural si un parfum proaspat ce se mentine pe toata durata zilei.

Ceara pentru par Bandido Fiber Wax 125 ml

45.00 lei

Ceara pentru par Bandido Fiber Wax este un produs profesional de styling , cu putere mare de sustinere ce ofera parului un aspect natural si un parfum proaspat ce se mentine pe toata durata zilei.

Ceara pentru par Bandido Paste Pomade 90 ml

35.00 lei

Ceara pentru par Bandido Paste Pomade este un produs profesional de styling , cu putere medie de sustinere ce ofera parului un aspect natural si un parfum proaspat ce se mentine pe toata durata zilei.

Ceara pentru par Barber Mind Iron Clay

85.00 lei

Ceara pentru par Barber Mind Iron Clay este un produs de styling profesional, pe baza de apa ce are o consistenta cremoasa si ofera firului de par o fixare puternica si aspect mat.

Derulați în Sus
  • Meniu
  • Categorii
Închide
Acasă
Filtre