Icon Comanda produse in valoare de minim 400 de lei si primesti CADOU 1 x Y.S. Park 339 pieptan termorezistent 18 cm Icon

7 Produse găsite

Sortare după

Perie Denman Monsieur Brush D3M

60.00 lei

Perie Denman Monsieur Brush D3M este un produs profesional, ce imbina 7 randuri de peri din nailon fiind considerata de specialisti cea mai faimoasa perie de styling din lume.

 

 

Perie Denman Professional Brush Black D4 PROF

70.00 lei

Peria Denman Professional Brush Black D4 Prof este un produs profesional, ce imbina 9 randuri de peri din nailon fiind considerata de specialisti cea mai faimoasa perie de styling din lume.

Perie Denman Wood Brush D14W

76.00 lei

Peria Denman Wood Brush D14W este un produs profesional, ce imbina 5 randuri de peri din nailon fiind considerata de specialisti cea mai faimoasa perie de styling din lume.

Perie Denman Professional D200T

40.00 lei

Peria Denman D200T este un produs profesional, dotata cu un sistem de ventilatie perfect pentru uscarea rapida si usoara.

Perie pentru coafat Denman Head Hugger termoceramica rotunda

50.00 lei65.00 lei

Peria pentru coafat Denman Head Hugger este un produs profesional, ideala pentru coafarea, uscarea si volumul parului.

Perie Denman Power Paddle Brush D38

75.00 lei

Peria Denman Power Paddle Brush D38 este un produs profesional, ce imbina perii inconfundabili ai modelului D3 cu periile plate cu perna de aer moale marca Denman.

Perie Denman Thermoceramic Straightening Brush D79

85.00 lei

Peria Denman Thermoceramic Straightening Brush D79 special conceputa pentru a indrepta parul in timpul uscarii cu feonul, prevazuta cu canale verticale ce permit trecerea aerului cald prin perie.

Derulați în Sus
  • Meniu
  • Categorii
Închide
Acasă
Filtre