Icon Comandă de minim 149 de lei, din CONTUL TĂU și primești CADOU un Sampon Bandido Argan 350 ml Icon
Icon Comanda produse in valoare de minim 400 de lei si primesti CADOU 1 x Y.S. Park 339 pieptan termorezistent 18 cm Icon

9 Produse găsite

Sortare după

Perie Denman LGE Styling Brush Matt Black D4N

85.00 lei

Peria Denman LGE Styling Brush Matt Black D4N este un produs profesional, ce imbina 9 randuri de peri din nailon fiind considerata de specialisti cea mai faimoasa perie de styling din lume.

Perie Denman Medium Styling Brush Matt Black D3N

75.00 lei

Peria Denman Medium Styling Brush Matt Black D3N este un produs profesional, ce imbina 7 randuri de peri din nailon fiind considerata de specialisti cea mai faimoasa perie de styling din lume.

Perie Denman Professional Brush Black D4 PROF

85.00 lei

Peria Denman Professional Brush Black D4 Prof este un produs profesional, ce imbina 9 randuri de peri din nailon fiind considerata de specialisti cea mai faimoasa perie de styling din lume.

Perie Denman Wood Brush D14W

76.00 lei

Peria Denman Wood Brush D14W este un produs profesional, ce imbina 5 randuri de peri din nailon fiind considerata de specialisti cea mai faimoasa perie de styling din lume.

Perie rotunda Denman D73

65.00 lei

Peria profesionala rotunda Denman D73 este un produs profesional, conceputa special pentru utilizarea pe parul scurt sau mediu.

Set 4 perii pentru coafat Denman Head Hugger termoceramice rotunde

320.00 lei

Periile pentru coafat Denman Head Hugger termoceramice sunt produse profesionale, ideale pentru coafarea, uscarea si volumul parului.

Perie rotunda pentru coafat Thermoceramic Denman D62

55.00 lei

Perie rotunda pentru coafat Thermoceramic Denman D62 cu maner ergonomic din cauciuc prevazut cu separator pentru suvite , dimensiune cilidru – Ø33mm.

Perie rotunda pentru coafat Thermoceramic Denman D64

65.00 lei

Peria profesionala rotunda pentru coafat Thermoceramic Denman D64 cu maner ergonomic din cauciuc prevazut cu separator pentru suvite , dimensiune cilidru – Ø53mm

Perie Denman Power Paddle Brush D38

100.00 lei

Peria Denman Power Paddle Brush D38 este un produs profesional, ce imbina perii inconfundabili ai modelului D3 cu periile plate cu perna de aer moale marca Denman.

Derulați în Sus
  • Meniu
  • Categorii
Închide
Acasă
Filtre