Icon Ești frizer, stilist sau dorești să comercializezi produsele Barber Tools? Creează-ți cont de Profesionist AICI pentru a avea acces exclusiv la oferte! Icon

1 – 12 produse din 25 produse

Sortare după

Spray pentru volum Lavish Hair Care Grooming Tonic 300 ml

60.00 lei

Spray pentru volum Lavish Hair Care Grooming Tonic este un produs profesional de styling ce ofera textura si volum parului.

Balsam pentru par Lavish Hair Care Revitalising 1000 ml

95.00 lei

Balsamul pentru par Lavish Hair Care Revitalising este un produs profesional de ingrijire a parului, special conceput pentru a repara si ingriji parul deteriorat si sensibil.

Balsam pentru barba Lavish Hair Care Feeler 100 ml

65.00 lei

Balsamul pentru barba Lavish Hair Care Feeler este un produs profesional de ingrijire a barbii, ce ajuta la inmuierea parului aspru si diminuarea mancarimii produse de firele noi crescute.

Lotiune tonica mentolata pentru par Lavish Hair Care Menthol & Camphor 300 ml

60.00 lei

Lotiunea tonica mentolata pentru par Lavish Hair Care Menthol & Camphor 300 ml este un produs pe baza de mentol cu o formula foarte racoritoare care stimuleaza circulatia sangvina la nivelul scalpului.

Lotiune tonica pentru par Lavish Hair Care 300 ml

60.00 lei

Lotiunea tonica pentru par Lavish Hair Care  este un produs profesional de styling cu o formula unica ce nu ingrasa si nu ofera greutate parului. Reda luciul natural al parului, repara firul de par deteriorat si ofera o senzatie de prospetime.

After shave Lavish Hair Care Odysseus 290 ml

60.00 lei

After shave-ul Lavish Hair Care Odysseus este un produs profesional de ingrijire a barbii,cu parfum intens Bay Rum, ce se poate folosi dupa barbierit.

Spray pentru volum Lavish Hair Care Ocean Mist Sea Salt 300 ml

70.00 lei

Spray pentru volum Lavish Hair Care Ocean Mist Sea Salty  este un produs profesional de styling pe baza de apa de mare, ce ofera parului textura, volum si un aspect mat.

Ceara pentru par Lavish Hair Care Matte Creme Paste 100 ml

65.00 lei

Ceara pentru par Lavish Hair Care Matte Creme Paste este un produs de styling profesional, cremos, pe baza de apa, cu o putere mare de fixare ce ofera parului un aspect mat si un parfum proaspat.

Ceara pentru par Lavish Hair Care Styling Mud 100 ml

65.00 lei

Ceara pentru par Lavish Hair Care Styling Mud este un produs de styling profesional, pe baza de apa, cu o putere mare de fixare ce ofera parului un aspect extra mat si un parfum proaspat.

Ceara pentru par Lavish Hair Care Strong Hold 100 ml

65.00 lei

Ceara pentru par Lavish Hair Care Strong Hold este un produs de styling profesional, cremos, pe baza de apa, cu o putere mare de fixare ce ofera parului un luciu deosebit si un parfum proaspat.

Ceara pentru par Lavish Hair Care Feather 100ml

45.00 lei

Ceara pentru par Lavish Hair Care Feather este un produs de styling profesional, cremos, pe baza de apa, cu o putere medie de fixare ce ofera parului un aspect natural si un parfum proaspat.

Ceara pentru par cu putere de nuantare neagra Lavish Hair Care 100 ml

65.00 lei

Ceara pentru par cu putere de nuantare neagra Lavish Hair Care este un produs de styling profesional, cremos, pe baza de apa, cu o putere medie de fixare ce ofera parului o nuanta subtila neagra si un parfum proaspat.

Derulați în Sus
  • Meniu
  • Categorii
Închide
Acasă
Filtre