Icon Comandă de minim 149 de lei, din CONTUL TĂU și primești CADOU un Sampon Bandido Argan 350 ml Icon
Icon Comanda produse in valoare de minim 400 de lei si primesti CADOU 1 x Y.S. Park 339 pieptan termorezistent 18 cm Icon

6 Produse găsite

Sortare după

Ceara pentru mustata Reuzel “The Stache” Mustache Wax 28 gr.

75.00 lei

Ceara pentru mustata Reuzel “The Stache” Mustache Wax este un produs profesional pentru mustata, pe baza de ceara de albine, ce ofera un grad ridicat de fixare, un luciu scazut si un aspect natural.

Ceara pentru par Osmo Aqua Wax Hard 100ml

65.00 lei

Ceara pentru par Osmo Aqua Wax Hard este un produs de styling profesional, cu putere mare de fixare ce ofera un luciu intens si un parfum proaspat.

Ceara pentru par Slick Gorilla Clay Pomade 70 gr.

85.00 lei

Ceara pentru par Slick Gorilla Clay Pomade este un produs de styling profesional, cremos, pe baza de apa, cu o putere mare de fixare ce ofera parului un aspect natural si un parfum proaspat.

Ceara pentru par Bandido Matte Pomade 125 ml

54.00 lei

Ceara pentru par Bandido Matte Pomade este un produs profesional de styling, cu putere medie de sustinere, ce ofera parului un aspect mat si un parfum proaspat ce se mentine pe toata durata zilei.

Ceara pentru par Bandido Deluxe Pomade 125 ml

45.00 lei

Ceara pentru par Bandido Deluxe Pomade este un produs de styling profesional, pe baza de apa, cu o putere mare de fixare ce ofera parului un aspect umed si un parfum proaspat.

Ceara pentru par Bandido Matte Wax 125 ml

40.00 lei

Ceara pentru par Bandido Matte Wax este un produs profesional de styling , cu putere medie de sustinere ce ofera parului un aspect mat si un parfum proaspat ce se mentine pe toata durata zilei.

Derulați în Sus
  • Meniu
  • Categorii
Închide
Acasă
Filtre