Icon Comanda produse in valoare de minim 400 de lei si primesti CADOU 1 x Y.S. Park 339 pieptan termorezistent 18 cm Icon

8 Produse găsite

Sortare după

Ceara pentru par Osmo Matte Clay Extreme 100 ml

65.00 lei

Ceara pentru par Osmo Matte Clay Extreme este un produs de styling profesional cu putere mare de fixare si apect mat, ideal pentru tunsorile texturate.

Ceara pentru par Osmo Fibre Sculpt 100ml

65.00 lei

Ceara pentru par Osmo Fibre Sculpt este un produs de styling profesional , cremos, pe baza de apa cu o putere mare de fixare ce ofera parului un aspect mat si un parfum proaspat.

Ceara pentru par Osmo Elite Pomade 100 ml

65.00 lei

Ceara pentru par Osmo Elite Pomade este un produs profesional de styling, cu putere mare de fixare ce ofera un luciu intens si un parfum proaspat ce se mentine pe toata durata zilei.

Ceara pentru par Osmo Clay Wax 100 ml

65.00 lei

Ceara pentru par Osmo Clay Wax  este un produs de styling profesional cu putere mare de fixare ce ofera parului un aspect mat.

Ceara pentru par Osmo Corruptor 100 ml

65.00 lei

Ceara pentru par Osmo Corruptor  este un produs de styling profesional cu putere medie de fixare oferind parului un aspect mat.

Ceara pentru par Osmo Aqua Wax Hard 100ml

65.00 lei

Ceara pentru par Osmo Aqua Wax Hard este un produs de styling profesional, cu putere mare de fixare ce ofera un luciu intens si un parfum proaspat.

Ceara pentru par Osmo Pomade Hold 100 ml

65.00 lei

Ceara pentru par Osmo Pomade Hold este un produs de styling profesional, cu putere mare de fixare, ce ofera parului un luciu intens si un parfum proaspat ce se mentine pe toata durata zilei.

Ceara pentru par Barber Mind Iron Clay

85.00 lei

Ceara pentru par Barber Mind Iron Clay este un produs de styling profesional, pe baza de apa ce are o consistenta cremoasa si ofera firului de par o fixare puternica si aspect mat.

Derulați în Sus
  • Meniu
  • Categorii
Închide
Acasă
Filtre