Livrare

Prin curier:
– GRATUIT – pentru comenzile cu valoare mai mare de 500 RON
– 20 RON – pentru comenzile cu valoare totala sub 500 RON.

OBSERVATII : Taxa de transport de 20 lei nu se aplica articolelor de mobilier comercializate de BARBER TOOLS SRL.Pentru detalii referitoare la transportul acestor produse va rugam sa luati legatura cu agentul de vanzari.

Intrucat primiti produsele comandate pe baza unei facturi, este necesar sa semnati la primirea chitantei, pentru a nu exista dubii asupra efectuarii livrarii si, implicit, a platii. Este deci si in avantajul dumneavoastra sa semnati la primirea produselor, pentru a putea demonstra ulterior, in caz de nevoie, ca ati efectuat plata.

Achitarea produselor la livrare numerar, pe baza facturii ce insoteste coletul (livrat prin curier ). Achitarea in avans prin Ordin de plata in contul IBAN (de la un ghiseu bancar sau prin mandat postal). In anumite situatii, pentru valori de comenzi care depasesc 500 RON, este nevoie de achitarea unei sume in avans in contul societatii. In toate aceste situatii un operator BARBER TOOLS SRL va stabili cu Dvs. detaliile finale.

Pentru produsele unde disponibilitatea de stoc este imediata, un operator BARBER TOOLS SRL va va contacta pentru detalii. Termenul de livrare variaza de obicei intre 1 si 5 zile, in functie de locatia produselor si de adresa dvs.

Livrarea se face prin intermediul unei firme de curierat rapid ( in cazul in care clientul solicita transmiterea comenzii cu un curier cu care se afla sub conditii contractuale,acest lucru se va specifica in prealabil la data transmiterii comenzii) .
Costul de transport solicitat de firma de curierat care livreaza comanda , nu face obiectul ofertarii noastre si nici nu este stabilit de BARBER TOOLS SRL.

Mentiunile cu privire la eventualele probleme privind integritatea/continutul unor colete se fac in momentul livrarii pe AWB sau se intocmeste un proces verbal de constatare. Orice reclamatii ulterioare, cu privire la aceste aspecte, sunt nule.
Va multumim!

Echipa BARBER TOOLS SRL