Politica retur

Politica de returnare

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.G. 130/2000. Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului prin e-mail la adresele disponibile in website ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau.

Returnarea produselor se face obligatoriu DUPA CE NE-ATI NOTIFICAT IN SCRIS. Ne rezervam dreptul sa nu acceptam primirea coletelor retur fara notificare scrisa prealabila.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului .
BARBER TOOLS SRL va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 15 zile de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata,cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, semne de uzura, lipsa etichetelor si ambalajelor originale etc. Nu se accepta colete cu ramburs sau a caror plata de transport nu a fost efectuata de catre expeditor!

RETURNAREA BANILOR SE VA FACE INTR-UN CONT BANCAR (SPECIFICAT DE CLIENT IN NOTIFICAREA TRIMISA) !

“Clienti” sau “consumatori” sunt atat persoanele fizice cat si persoanele juridice. Clientii cu personalitate juridica au dreptul sa denunte unilateral contractul.

Clientul este responsabil pentru deteriorarea sau pierderea produsului in urma transportului de schimb sau returnare de produse catre BARBER TOOLS SRL.

Pentru produsele achizitionate,termenul de returnare este de 24 ore.

NU se pot returna produsele care au fost modificate (personalizate) la cererea clientilor sau aduse la comanda speciala decat in cazul in care prezinta defecte de fabricatie!

Firma BARBER TOOLS SRL (www.barbertools.ro) nu poate garanta si nu isi poate asuma raspunderea ca informatiile prezentate pe site sunt corecte, complete sau actualizate iar serviciile oferite prin acest site sunt accesibile, neintrerupte si fara erori.
Preturile, ofertele si imaginile pot fi schimbate fara o notificare prealabila.
Va multumim!

Echipa BARBER TOOLS SRL