Cum cumpar

Modalitatea de cumparare prin magazinul online :

Online cumperi rapid si in siguranta. Tot ce trebuie sa faci este sa urmezi cativa pasi simpli. Iata cateva detalii despre fiecare etapa:

Produsul dorit se adauga in cosul de cumparaturi prin selectarea butonului ” Adauga in cos”

Poti adauga in cos mai multe produse, din categorii diferite.

Verifica-ti comanda
Dupa adaugarea fiecarui produs, esti directionat automat in cosul de cumparaturi, aici poti sa revezi lista produselor selectate, sa actualizezi cantitatea sau sa renunti la unul sau toate produsele selectate.

Detalii de facturare si livrare comanda
Dupa adaugarea produselor dorite in cos, trebuie sa introduci detaliile de facturare,datele de livrare,modalitatile de plata (Ramburs, Card Online, Ridicare din magazin) si modalitatea de livrare preferata.

Pasul final pentru trimiterea comenzii este butonul “Comanda acum”. La scurt timp dupa apasarea acestui buton vei primi un e-mail prin care se confirma inregistrarea comenzii si numarul ei.
Dupa finalizarea comenzii,unul dintre operatorii nostrii va lua legatura cu dvs in cazul in care sunt anumite nelamuriri cu privire la comanda dvs.

Comanda telefonica sau email

Pentru comanda telefonica sunati la urmatoarele numere:

Mobil : +(40) 799 922 909/ +(40) 723 538 772

Pentru comanda prin email, trimiteti solicitarea la urmatoarele adrese: office@barbertools.ro sau comenzi@barbertools.ro , precizand codul produsului, culoarea, denumirea si datele dvs. (nume, adresa facturare , telefon, email, CUI,denumire societate,adresa livrare), necesare pentru facturare si livrare.
Va multumim!

Echipa BARBER TOOLS SRL